Artuin.com

nieuws

Open dag tijdens de Stoep&schuurverkoop 8 april

Zoals elk jaar is er op paaszaterdag een feestelijke dag in Ossenisse-Zeedorp. Artuin zet zijn deuren wijd open. Op ons erf en in de oude schuur is van alles te koop. Van rommelmarktspulletjes tot tuinplantjes, tuinhout, vijverpompen, antiworteldoek, biologische en universele potgrond, drainagegoten, bamboestokken en nog veel meer. Helaas hebben we dit jaar geen moestuinplanten. Wel gaat ons stalletje 'Het Kabinet' 8 april weer open met heerlijke eerlijke home-made producten en lekkere eitjes.

Natuurlijk staan wij ook klaar om advies te geven over jullie tuin. Kom even kennismaken, misschien kunnen we iets betekenen. Wij geven deze dag 10% korting weg op tuinontwerpen, tuinplanten (op bestelling) en nieuwe materialen. Kom dus even een waardebon halen.

Door het hele dorp hangen vlaggen daar waar verkocht wordt. Er is een braderie met streekproducten en rommelmarkt. Leuk om eens lekker te struinen in ons dorp. Artuin kun je vinden aan de Dorpsstraat 13 te Ossenisse. De verkoop is van 10 tot 15 uur.